Bezinningstochten home

Covid

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden we het belangrijk om je te informeren over hoe wij hiermee omgaan als het weer de kop op steekt. Wat betekent dit voor onze bezinningstochten? 

COVID en reisbeperkingen?

Op dit moment lijkt de grootste onzekerheid wat betreft Covid en alle reisbeperkingen achter ons te liggen, en is het reizen in de wereld weer volop in gang gekomen. Ook wij gaan weer met vertrouwen op reis naar onze buitenlandse bestemmingen. Dit voorjaar staan er weer tochten gepland naar de woestijn van Marokko en de bergen van Nepal. En ook voor het seizoen 2023-2024 hebben we naast het huidige aanbod nieuwe plannen, zoals een pelgrimstocht naar Assisi, een bezinningstocht naar Israël en een Parcivaltocht naar Engeland. Houdt voor het totale aanbod onze reisagenda in de gaten. 

Mocht COVID weer de kop opsteken, dan volgen we wat betreft onze buitenlandse reizen steeds het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het advies van onze lokale vertegenwoordigers en de ANVR. Voor wat betreft onze binnenlandse aanbod nemen wij de regeringsmaatregelen in acht.

Hoe zit het met annuleren in geval van COVID?

Mocht een reis vanwege coronamaatregelen in de toekomst niet door kunnen gaan, dan kun je kostenloos annuleren en/of wordt de reeds (aan)betaalde reissom terugbetaald. Als je interesse hebt in een reis, en toch nog onzeker bent over het boeken ervan, nodigen we je uit om hierover contact op te nemen met ons kantoor.

INITIATIEF VAN ITIP | SCHOOL VOOR LEVEN EN WERK

Bezinningstochten is een initiatief van ITIP School voor leven en werk, opleidingsinstituut voor iedereen die wil leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. We geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft, je vervuld leeft en jouw bestemming vindt in de wereld. Al meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben we bijna 20 jaar ervaring in het  organiseren van bezinningstochten, natuurretraites en inspiratiereizen.