Bezinningstochten home

Covid

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden we het belangrijk om je te informeren over hoe wij hiermee omgaan als het weer de kop op steekt. Wat betekent dit voor onze bezinningstochten? 

COVID en reisbeperkingen?

Op dit moment lijkt de grootste onzekerheid wat betreft Covid en alle reisbeperkingen achter ons te liggen, en is het reizen in de wereld weer volop in gang gekomen. Ook wij gaan weer met vertrouwen op reis naar onze buitenlandse bestemmingen. 

Mocht COVID weer de kop opsteken, dan volgen we wat betreft onze buitenlandse reizen steeds het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het advies van onze lokale vertegenwoordigers en de ANVR. Voor wat betreft onze binnenlandse aanbod nemen wij de regeringsmaatregelen in acht.

Hoe zit het met annuleren in geval van COVID?

Mocht een reis vanwege coronamaatregelen in de toekomst niet door kunnen gaan, dan kun je kostenloos annuleren en/of wordt de reeds (aan)betaalde reissom terugbetaald. Als je interesse hebt in een reis, en toch nog onzeker bent over het boeken ervan, nodigen we je uit om hierover contact op te nemen met ons kantoor.

OP ZOEK NAAR AVONTUUR MET DIEPTE

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van bezinningstochten, natuurretraites, vision quests en inspiratiereizen. Meer dan 1000 deelnemers gingen je voor met een gemiddelde waardering van 8,8! Daarmee zijn we dé expert op dit gebied in Nederland.

Bezinningstochten is een initiatief van het ITIP. Wij geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk beweegt, je vervuld leeft en jouw bestemming in de wereld vindt. Al meer dan 40 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding en bezinningstochten.