Bezinningstochten home

Informatie en advies

Voor vragen en meer informatie over onze bezinningstochten kun je terecht bij Annemieke Ros, onze bezinningstochtenadviseur op het kantoor van het ITIP. Zij is telefonisch bereikbaar op 0575-510850 of per mail: bezinningstochten@itip.nl.

Je kunt bij Annemieke terecht voor algemene en persoonlijke vragen over het deelnemen aan een bezinningstocht, en specifieke vragen over de verschillende reizen. Zij kan je een persoonlijk advies geven en indien nodig doorverwijzen naar een begeleider van de reis waar je belangstelling voor hebt.

Openingstijden:
maandag - donderdag van 09.00 tot 16.00 uur
vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.


< terug

OP ZOEK NAAR AVONTUUR MET DIEPTE

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van bezinningstochten, natuurretraites, vision quests en inspiratiereizen. Meer dan 1000 deelnemers gingen je voor met een gemiddelde waardering van 8,8! Daarmee zijn we dé expert op dit gebied in Nederland.

Bezinningstochten is een initiatief van het ITIP. Wij geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk beweegt, je vervuld leeft en jouw bestemming in de wereld vindt. Al meer dan 40 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding en bezinningstochten.