Bezinningstochten home

Informatie en advies

Voor vragen en meer informatie over onze bezinningstochten kun je terecht bij Annemieke Ros, onze bezinningstochtenadviseur op het kantoor van het ITIP. Zij is telefonisch bereikbaar op 0575-510850 of per mail: bezinningstochten@itip.nl.

Je kunt bij Annemieke terecht voor algemene en persoonlijke vragen over het deelnemen aan een bezinningstocht, en specifieke vragen over de verschillende reizen. Zij kan je een persoonlijk advies geven en indien nodig doorverwijzen naar een begeleider van de reis waar je belangstelling voor hebt.

Openingstijden:
maandag - donderdag van 09.00 tot 16.00 uur
vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.


< terug

INITIATIEF VAN ITIP | SCHOOL VOOR LEVEN EN WERK

Bezinningstochten is een initiatief van ITIP School voor leven en werk, opleidingsinstituut voor iedereen die wil leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. We geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft, je vervuld leeft en jouw bestemming vindt in de wereld. Al meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben we bijna 20 jaar ervaring in het  organiseren van bezinningstochten, natuurretraites en inspiratiereizen.