Bezinningstochten home

Kootwijkerzand
Stiltewandelingen

19 sept 2021 - 26 juni 2022

"Wandelen brengt je naar je eigen gedachten, zoals ze opspringen zonder druk van buitenaf.” 

- Bregje Hofstede

 

Stiltewandelingen in het ritme van de seizoenen

Voor wie door het jaar heen bewust de stilte wil opzoeken en stilstaan bij wat om aandacht vraagt in leven en werk, bieden wij een serie van 4 stiltewandelingen aan. De wandelingen vinden plaats rond het hoogtepunt van elk seizoen nabij het Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied in Europa en één van de mooiste plekken op de Veluwe. Het seizoen, het samenzijn in stilte en het al wandelend bewust even stilstaan bij dat wat voor jou van wezenlijk belang is, vormen de rode draad bij deze wandelingen.

Ter inspiratie gebruiken we o.a. het boek Leven en Werken in het ritme van de Seizoenen van Jaap Voigt. Onderweg krijg je ter overweging vragen mee en zullen we soms letterlijk stilstaan voor een korte Mindfulness beoefening.

Praktische informatie

Informatie over de ontwikkelingen rondom het coronavirus en hoe wij hier mee omgaan vind je hier.

Data: zo 19 sep 2021 | zo 12 dec 2021 | zo 27 mrt 2022 | zo 26 jun 2022, telkens van 10.00 – 14.00 uur

Kosten: € 210,-

We zullen steeds zo’n 10 km wandelen en houden tussendoor een pauze. Bij de start en afronding is er koffie en thee. Je zorgt zelf voor een lunchpakket en een fles water. Je kunt je alleen voor alle 4 wandelingen inschrijven, niet voor een wandeling afzonderlijk. 

Het aantal deelnemers is minimaal 8, maximaal 12.

Op deze activiteit zijn de annuleringsvoorwaarden van het ITIP van toepassing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gert Stegeman: (06) 15414871 of gert@itip.nl; of met het kantoor van het ITIP via onderstaande contactgegevens.

E-mail ons: bezinningstochten@itip.nl of bel (0575) 510 850
optie inschrijven
Meer dicht bij huis

INITIATIEF VAN ITIP | SCHOOL VOOR LEVEN EN WERK

Bezinningstochten is een initiatief van ITIP School voor leven en werk, opleidingsinstituut voor iedereen die wil leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. We geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft, je vervuld leeft en jouw bestemming vindt in de wereld. Al meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben we bijna 20 jaar ervaring in het  organiseren van bezinningstochten, natuurretraites en inspiratiereizen.