Bezinningstochten home

Loon op Zand
Stiltewandelingen

24 maart - 15 december 2019

Het begin is stilte ...

… in die stilte mag je alles vergeten wat daarvoor vast stond. Je mag je gedachten vergeten, de gevoelens die je had, naar binnen gebogen of naar buiten. In de stilte is het mogelijk terug te keren tot jezelf.
- Hans Korteweg


Stiltewandelingen in het ritme van de seizoenen

Voor wie door het jaar heen bewust de stilte wil opzoeken en stilstaan bij wat om aandacht vraagt in leven en werk, bieden wij een serie van 4 stiltewandelingen aan. De wandelingen vinden plaats rond het hoogtepunt van elk seizoen in de Loonse en Drunense Duinen, een prachtig natuurgebied in Noord-Brabant, waar droge zandverstuivingen en naaldbos elkaar afwisselen. Het gebied wordt ook wel de 'Brabantse Sahara' genoemd. Het seizoen, het samenzijn in stilte en het al wandelend bewust even stilstaan bij dat wat voor jou van wezenlijk belang is, vormen de rode draad bij deze wandelingen.

Ter inspiratie gebruiken we o.a. het boek Leven en Werken in het ritme van de Seizoenen van Jaap Voigt. Onderweg krijg je ter overweging vragen mee en zullen we soms letterlijk stilstaan voor een korte Mindfulness beoefening.

Praktische informatie

Data: zo 24 maart 2019 | zo 23 juni 2019 | zo 22 sept 2019 | zo 15 dec 2019, telkens van 10.00 – 14.00 uur
Kosten: € 210,-

We zullen steeds zo’n 12 km wandelen en houden tussendoor een pauze. Bij de start en afronding is er koffie en thee. Je zorgt zelf voor een lunchpakket en een fles water. Je schrijft je in voor alle 4 wandelingen

Het maximum aantal deelnemers is 14.

Op deze activiteit zijn de annuleringsvoorwaarden van het ITIP van toepassing.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Verbeek: (06) 55180805 of sandra@itip.nl; of met het kantoor van het ITIP via onderstaande contactgegevens.

E-mail ons: bezinningstochten@itip.nl of bel (0575) 540 700
inschrijven
Meer dicht bij huis