Bezinningstochten home

Bezinningstochten op maat

Inspirerend op reis met je eigen groep
De tochten die wij aanbieden op basis van open inschrijving, kunnen wij ook op maat organiseren. Op een eigen tijdstip en met een eigen programma, voor management teams, kleine professionele organisaties, bestaande opleidings- en/of intervisiegroepen en andere besloten gezelschappen. Een krachtige en inspirerende vorm van teambuilding en visieontwikkeling. Hoe inspirerend is het om met elkaar in een berghut je droom te delen over de toekomst van jouw organisatie? Of om lopend in de leegte van de woestijn met elkaar uit te wisselen over wat je in jouw dagelijks functioneren zou willen loslaten? Of, dichter bij huis, op de boot naar een waddeneiland samen het ‘vaste land’ van de ingesleten patronen achter je laten en voor het ‘ruime sop’ kiezen?

De onderlinge verbinding versterken en bekrachtigen
Voor ons is er geen krachtigere manier om te werken aan het fundament van de samenwerking, dan om samen een bezinningstocht ondernemen. Het symbolische en het concrete van het samen op reis zijn, het verlaten van de gemeenschappelijke comfortzone en het openen van nieuwe horizonten en perspectieven versterken elkaar op een unieke manier. Een onvergetelijke, doorslaggevende ervaring, waar jaren op doorontwikkeld kan worden.

Ervaren professionele begeleiders in groeps- en organisatie ontwikkeling
De begeleiders van onze bezinningstochten zijn allen vanuit het ITIP werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling. Deze schat aan ervaring op het gebied van teamdynamiek, cultuurverandering en persoonlijk leiderschap in organisaties, brengen wij met ons mee als reisbegeleiders. Voor meer informatie over ons werk in organisaties: .

Voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek neem contact op met Bertram Lammers, bertram@itip.nl, (06) 50445344

INITIATIEF VAN ITIP | SCHOOL VOOR LEVEN EN WERK

Bezinningstochten is een initiatief van ITIP School voor leven en werk, opleidingsinstituut voor iedereen die wil leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. We geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft, je vervuld leeft en jouw bestemming vindt in de wereld. Al meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben we bijna 20 jaar ervaring in het  organiseren van bezinningstochten, natuurretraites en inspiratiereizen.