n
Bezinningstochten home

Kootwijkerzand
Bezinningswandelingen

14 jan - 22 sept 2024

"Wandelen brengt je naar je eigen gedachten, zoals ze opspringen zonder druk van buitenaf.” 

- Bregje Hofstede

 

Bezinningswandelingen in het ritme van de seizoenen

Voor wie door het jaar heen met enige regelmaat de stilte wil opzoeken en bewust wil stilstaan bij wat er op dat moment om aandacht vraagt in je leven en werk, bieden wij een serie van 4 bezinningswandelingen aan. De wandelingen vinden plaats rond het hoogtepunt van elk seizoen nabij het Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied in Europa en één van de mooiste plekken op de Veluwe. Het ritme van de seizoenen, het wandelen in stilte en het bewust even stilstaan bij wat voor jou echt van belang is, vormen de rode draad bij deze wandelingen.

Ter inspiratie gebruiken we o.a. het boek Leven en Werken in het ritme van de Seizoenen van Jaap Voigt. Onderweg krijg je ter overweging vragen mee en zullen we soms letterlijk stilstaan voor een korte Mindfulness beoefening.

Praktische informatie

Data: zo 14 januari 2024 | zo 14 april 2024 | zo 14 juli 2024 | zo 22 september telkens van 10 tot 14 uur.

Kosten: € 245,-

We zullen steeds zo’n 10 km wandelen en houden tussendoor een pauze. Bij de start is er koffie en thee. Je zorgt zelf voor een lunchpakket en een fles water. Je kunt je alleen voor alle 4 wandelingen inschrijven, niet voor een wandeling afzonderlijk. Vanwege het karakter van de wandelingen kunnen er geen honden mee.

Het aantal deelnemers is minimaal 8, maximaal 12.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Huib Beerda: 06-46294016 of informatie@bigdipper.nu; of met het kantoor van het ITIP via onderstaande contactgegevens.

Voor algemene inhoudelijke vragen over onze bezinningstochten en -activiteiten, en vragen over inschrijven en opties: zie veelgestelde vragen.

Op deze activiteit zijn de annuleringsvoorwaarden van het ITIP van toepassing.

E-mail ons: bezinningstochten@itip.nl of bel (0575) 510 850
Meer dicht bij huis

INITIATIEF VAN ITIP | SCHOOL VOOR LEVEN EN WERK

Bezinningstochten is een initiatief van ITIP School voor leven en werk, opleidingsinstituut voor iedereen die wil leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. We geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft, je vervuld leeft en jouw bestemming vindt in de wereld. Al meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben we bijna 20 jaar ervaring in het  organiseren van bezinningstochten, natuurretraites en inspiratiereizen.