Bezinningstochten home

Terschelling
Wandelretraite (NIEUW)

27 - 30 apr 2021

Ik kijk naar het licht 
en de bewegingen van het licht
alsof ik ze voor het eerst zie,
een ademloze aanblik.

- Hans Andreus

 

Wandelretraite in de ontluikende natuur

In de lente komen de kleuren en het heldere licht terug. De natuur ontwaakt en vol verwondering zie je opnieuw haar schoonheid. Dat wat in jou lag te wachten om te ontkiemen kan tot bloei komen. Deze tijd leent zich bij uitstek om je toe te vertrouwen aan de nieuwe beweging en inspiratie in jezelf. We volgen wat zich als vanzelf ontvouwt letterlijk op de voet, wandelend langs de stranden, in de duinen en door de bossen van het prachtige eiland Terschelling. De weidsheid van de natuur, de rust en de stilte in jezelf helpen je om los te komen van je dagelijkse patronen en je dieper te ontspannen. 

De Folkshegeskoalle, vertrekpunt voor mooie wandelingen 

We verblijven deze dagen in de Folkshegeskoalle Schylgeralân in Hoorn. Deze fijne plek aan de rand van de duinen, midden in de mooie flora en fauna die het eiland te bieden heeft, is het ideale vertrekpunt voor heerlijke wandelingen. Dagelijks wandelen we zo'n 8 tot 12 km. 

Naast de gezamenlijke wandelingen, is er een licht programma waarin we meditatie en aandachtsoefeningen doen, inspiratie geven en persoonlijke ervaringen uitwisselen. Ook is er voldoende tijd en ruimte om op jezelf te zijn. We zijn tijdens deze retraite veel in stilte, zowel tijdens het wandelen als op de locatie zelf."Tijd en ruimte voor mezelf in een heerlijke bedding van liefdevolle aandacht"

- deelnemer stiltewandelweekend SchiermonnikoogPraktische informatie

Data: dinsdag 27 april (vertrek om 10.05 uur met de veerdienst in Harlingen) - vrijdag 30 april (vertrek om 15.35 uur met de veerdienst op Terschelling). 

De begeleiding is in handen van Ellen van Damme en Gert Stegeman. Zij zullen je bij aankomst van de boot op Terschelling ontvangen. Per fiets gaan we dan naar de Folkshegeskoalle, zo'n 10 km van de haven. Na een heerlijke lunch starten we in de middag met het programma.

Het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 14.   


Kosten: € 890,-. Dit is inclusief begeleidingskosten, verblijf op basis van een 1-persoonskamer met volpension en toeristenbelasting; exclusief overtocht Harlingen-Terschelling v.v. (€ 36,74) en huur fiets.

Voorafgaand aan de tocht vindt er met iedere deelnemer een kort telefonisch kennismakingsgesprek plaats.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gert Stegeman:
(06) 15414871 of gert@itip.nl of Ellen van Damme: (06) 16332334 of ellen@itip.nl; of met het kantoor van het ITIP via onderstaande contactgegevens.

Op deze activiteit zijn de annuleringsvoorwaarden van het ITIP van toepassing.

E-mail ons: bezinningstochten@itip.nl of bel (0575) 510 850
Meer dicht bij huis

INITIATIEF VAN ITIP | SCHOOL VOOR LEVEN EN WERK

Bezinningstochten is een initiatief van ITIP School voor leven en werk, opleidingsinstituut voor iedereen die wil leven en werken vanuit bezieling en vertrouwen. We geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft, je vervuld leeft en jouw bestemming vindt in de wereld. Al meer dan 35 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben we bijna 20 jaar ervaring in het  organiseren van bezinningstochten, natuurretraites en inspiratiereizen.