n
Bezinningstochten home

Nederland
Individuele Bezinningstocht

Op aanvraag

Wandelaar,
je voetstappen zijn de weg, en zij alleen
Wandelaar, er is geen weg,
De weg ontstaat in het gaan.
Door te lopen baant men de weg,
En als je omkijkt zie je het pad
Dat nooit meer betreden zal worden

- Antonio Machado

In de drukte van het bestaan ontstaat soms de noodzaak of de behoefte om je helemaal los te maken, en er alleen op uit te trekken om jezelf weer te vinden. Op ‘walkabout’ gaan, noemen de Aboriginals in Australië dat: een traditionele tocht die je soms vrij onverwachts en meestal individueel onderneemt, waarbij je honderden kilometers in de wildernis aflegt. Op deze reis verdiep en vernieuw je de relatie met jezelf, maak je weer contact met je diepste inspiratie en dromen, en laat je achter wat jou niet langer dient. Zo’n tocht wordt vaak gezien als een overgangsritueel.

Individuele Bezinningstocht

Onder de titel 'Je eigen weg gaan' bieden wij  de mogelijkheid om onder onze begeleiding zo'n solo bezinningstocht te maken, of anders gezegd 'op walkabout te gaan'. Je krijgt van ons een bezinningspakket, met een voor- en eindgesprek, en opdrachten en inspiratie voor onderweg, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de bezinning die je zoekt diepgang en impact krijgt.

Bezinningspakket 'Je eigen weg gaan'

Het bezinningspakket 'Je eigen weg gaan' is geschikt voor een 4-daagse wandeltocht en bestaat uit:


Praktische informatie

De kosten van dit bezinningspakket zijn € 260,-. 

Er zal na ontvangst van de aanvraag binnen drie werkdagen contact met je worden opgenomen om verdere afspraken over de begeleiding van jouw individuele bezinningstocht te maken.

Wil je deze tocht samen met iemand anders lopen (bijvoorbeeld je partner of een vriend(in), dan kan dat zeker ook. Wij kijken dan met je mee hoe je samen een sfeer kunt creëren waarin je zowel je eigen weg blijft gaan als elkaar ondersteunt en inspireert. We bieden dit duopakket aan met een korting van € 45,- voor € 485,-.

Zelf je wandeltocht organiseren ...

De 4-daagse wandeltocht kun je zelf uitzetten, al of niet vanuit een vaste plek in de vorm van dagtochten. Het voordeel van het zelf organiseren is dat je de reis helemaal naar jouw hand kunt zetten. Door bijvoorbeeld met een tent te trekken en zelf je maaltijden te koken kun je de wandeling eenvoudig houden en op de kosten besparen. 

... of met SNP op pad

Je kunt ook gebruik maken van een aantal 4-daagse wandeltochten in Nederland die wij uit het aanbod van onze reispartner SNP voor je hebben geselecteerd. Het voordeel van het boeken van zo'n reis is dat het meeste voor je geregeld is en je je over de logistieke kant geen zorgen hoeft te maken. 

De onderstaande SNP-tochten hebben wij voor je uitgekozen. Als je op de reis klikt vind je meer informatie over de betreffende wandeltocht en een link naar de website van SNP waar je de reis zelf kunt boeken (op aanvraag).

Contact

Met de inschrijfbutton kun je het individuele bezinningspakket aanvragen. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Bertram Lammers
(06) 50445344 of bertram@itip.nl), Gert Stegeman ((06)15414871 of gert@itip.nl) of met kantoor van het ITIP via onderstaande contactgegevens.

E-mail ons: bezinningstochten@itip.nl of bel (0575) 510 850
inschrijven
Meer dicht bij huis

OP ZOEK NAAR AVONTUUR MET DIEPTE

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van bezinningstochten, natuurretraites, vision quests en inspiratiereizen. Meer dan 1000 deelnemers gingen je voor met een gemiddelde waardering van 8,8! Daarmee zijn we dé expert op dit gebied in Nederland.

Bezinningstochten is een initiatief van het ITIP. Wij geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk beweegt, je vervuld leeft en jouw bestemming in de wereld vindt. Al meer dan 40 jaar bieden wij opleidingen en activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Verder zijn we werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling, loopbaanbegeleiding en bezinningstochten.